white

Nyheter

Uppdateringar omgång #2 år 2015
2015-01-20 23:19:17

* En startsida för att förklara sidans funktion har kommit till. Den ger även en liten tillbakablick till hur allt en gång i tiden började. Tack till pappa Ulf för att du tog dig tid att skriva ner historian angående fågelskådning och fotografering. Jag ger även den mer moderna historian bakom hemsidans framkomst.
* Antalet bildvisningar visas nu på samtliga sidor som innehåller bilder. Tidigare var detta endast visat på de 50 mest visade bilderna. Detta har givits som förslag av många, även mig själv.
* Sökfunktionen har optimerats lite mer så det nu går att söka på mindre exakta ord. T.ex. så går det nu att söka på "blå" för att få upp samtliga bilder där blå nämns. Detta är något jag velat göra länge och som var väldigt lätt att implementera.
* Åtgärdade en bugg på nyhetssidan som dök upp i samband med en liten kodrefaktorisering nyligen. Undrar om någon såg den innan mig? :)
* Två fält har tillkommit på varje persons profilsida, nämligen drömart att se samt drömart att fota.


Jerry Malm
murkrypare.jpg
Min drömart att få fota
white
Uppdatering från 2014
2015-01-18 11:42:04

Jag har tagit mig i kragen och börjat gå igenom lite bilder från 2014, jag har haft en del färdiga för att laddas upp men har några att gå igenom kvar. Så håll koll på min sida för bilder från 2014 och så småningom alla nya som kommer för 2015!

Senaste bilder - Robin Malm


Robin Malm
roodhake.liten.jpg
Rödhake som solar
white
Uppdateringar omgång #1 år 2015
2015-01-14 22:05:00

Nytt år och nya förbättringar till hemsidan!

Dagens fångst:
* Sökfunktionen är nu på ett naturligare ställe. Den är nu placerad till höger om menyn.
* På tal om menyn så är den helt omgjord. Borta är de antika bilderna och simpel text har ersatt dem. Allt för att stjäla så lite fokus som möjligt från bilderna samt göra det ännu lättare att utöka sidan.
* En antik bugg, som spökade på personsidorna, har idag åtgärdats efter en tredje genomgång av koden i fråga. Kanske finns en rutten fisk kvar där men det får jag kollar på en annan dag.
* En del onödig text har skurits bort från en del sidor. Mer jobb finns att göra här.
* En välkomstsida har snickrats ihop provisoriskt men behöver lite mer jobb i form av text och historia.
* Sökfunktionen söker nu även i beskrivning, lokal och datum. Dock krävs här mer optimeringar för att den ska vara mer användarvänlig.


Jerry Malm
white
Inspiration på Gotland
2015-01-05 19:19:39

Ett lyckat Gotlands drag inspirerade till att jag satte mig och fixade till lite bilder. så nu finns det 50 nya från mig att titta på. Lite är godis från Gotland, sen är det lite av de mängder av bilder från 2014 som ligger och väntar på att bli klara. Så det kommer mer framöver.Smaklig spis

Uffe
Gotlands_nyhet.jpg
Gotlands godis
white
En sväng till Höör.
2014-12-08 22:34:05

Då jag är lite långsam på att gå igenom dem tusentalsbilderna jag tog i Marocko så bjuder jag på lite fina hund & katt bilder från när jag hälsade på några vänner i Höör. hoppas dem blir uppskattade så ni har något från mig att kolla på medans jag leker vidare med Marocko. Snart nog skall ni få se dem bilderna med.

Glenn Malm
Nyhet.JPG
Mumin
white
Uppdateringar omgång #4 år 2014
2014-10-25 11:05:26

Två ändringar har gjorts på hemsidan idag nämligen:

* Slutåret för copyright uppdateras nu automatiskt vid nytt år. Förslaget gavs av Sussi Närhi.
* Antalet nyheter per sida är nu utökat till sex. Tidigare visades tre nyheter per sida. Förslaget gavs av Roger.


Jerry Malm
white
3 4 5 6 7      
white
Banner gjord av: Robin Malm
© 2010- 2018 Familjen Malm, All Rights Reserved.